Zin in je leven workshop

Antroposana
Lezersaanbiedingen

Workshop
Zin in je leven
met je biografie als uitgangspunt

Heb jij wel eens momenten in je leven, waarin je vragen hebt die je niet zomaar kunt beantwoorden? Dit niet weten kan gepaard gaan met negatieve gevoelens. Hoe kom je dan weer in beweging, krijg je weer zin? Door biografisch onderzoek ontdek je waar het voor jou echt om gaat en wat jij zinvol vindt. Werken met je levensloop geeft je inzicht en aanknopingspunten. Wil jij kennis maken met biografiewerk? Schrijf je in voor de workshop Zin in je leven!

In deze introductie workshop gaan we ons eerst verbinden met onszelf op fysiek, energetisch, emotioneel en intentioneel niveau. Vanuit hoe je je hier en nu voelt gaan we aan de slag met een vraag die bij je leeft op dit moment. Naar wens kan je er voor kiezen om een levenssituatie in te brengen die we dan biografisch gaan onderzoeken.

Ontdek de kracht van biografiewerk. Kom proeven, luisteren, ervaren en ontdekken wat biografiewerk voor jou kan betekenen.

De workshop wordt gegeven op de volgende data en locaties:
Zaterdag 17 februari van 13.00 tot 16.00 uur in Laan 22, Laan Van Brabant 22 in Roosendaal
Zaterdag 3 maart van 09.30 tot 12.30 uur in Zero-Point, Ceresstraat 29 in Breda

De prijs voor de workshop:
Voor leden van Antroposana: €25,-
Voor niet leden van Antroposana: €30,-
Je kunt je aanmelden voor deze workshop via de website van Antroposona. Daar kun je ook betalen. Na inschrijving en betaling ontvang je via de mail een bevestiging van jouw inschrijving en een toegangsbewijs voor de workshop.
Voor aanmelden ga naar: https://www.antroposana.nl/agenda

Geplaatst in Workshops & cursussen.